10/07 3 dagen training in Zuid-Frankrijk (Lozere)

029.JPGAls training zijn we 3 dagen naar Lozere gegaan om vooral veel technische en stenen ondergronden te trainen. We reden daar 3 roadbook ritten met lengte's tussen de 150 en 200 km. Door het vele technische rijden was je daar zo 5 tot 6 uur mee bezig.
De ritten voerden langs de kloven van de Tarn en de Jonte. Zondermeer een zeer spectaculaire omgeving waar ook enduro's voor de franse kampioenschappen worden gehouden.

De meeste dagen begonnen met snelle piste's met daarna vele singletracks. Zo nu en dan reed je langs afgronden van een paar honderd meter diep. Beste tip was dus ook niet naar beneden kijken als je voorwiel daar een halve meter naast rijdt.
De eerste 2 dagen deden we er ook gelijk een hitte stage bij want de temperatuur was daar boven de 35 graden. Voordeel daarvan was dat we na afloop heerlijk een uur in het koude water van de Tarn konden gaan liggen.

015.JPGVerder ging het parcours langs een soort van hoogvlakte's en door uitgestrekte bossen. De 2e dag was er nog een grote bosbrand in het gebied waardoor er de hele nacht tankwagens voor de brandweer werden gevuld onder het raam van ons hotel.
Alles bij elkaar toch wel erg mooi daar waar de tracks een mix zijn van de Tuareg, Breslau en Dakar (zonder de duinen uiteraard).

Door wat lekkage bij mijn bak eerst maar de motor van mijn KTM reviseren voordat ik september naar Portugal ga voor een rally.

192.JPG 044.JPG 040.JPG 029.JPG
023.JPG 022.JPG 021.JPG 018.JPG 015.JPG 011.JPG 006.JPG

« Terug naar archiefDit nieuwsbericht is geplaatst op 10 juli 2011.

Hoofdsponsor

  • hslogo_lvnl2.png
  • hslogo1_lvn1.png

Sponsoren

  • slgo_rallyrijder.png slgo_timo.png slogo_autodrop.png slogo_autoschade.png slogo_AVC.png slogo_ctouch.png
Word supporteren maak kans op Erik's motor!
Social:

Copyright © 2018 Erik Kofman / Alle rechten voorbehouden / Website door Vontis Internetbureau

Home / Contact