09/10 Dakar Rally op een KTM 450 Rally ipv Aprilia

Waar ik in januari nog met heel veel plezier en tevredenheid de Dakar Rally op de Aprilia RXV 450 heb gereden, heb ik toch moeten besluiten (met lichte tegenzin) om voor een andere motor te kiezen voor de aankomende Dakar Rally.
Omdat ik zeer tevreden was over de Aprilia zou ik dit jaar weer op de Aprilia RXV 450 gaan. Wel wilde ik een nieuwe basismotor daarvoor hebben. Nu was er tot het laatste moment heel veel onzekerheid bij Aprilia over het op tijd kunnen leveren van de motor en onderdelen voor de Dakar. Aangezien over 6 weken de motor en de onderdelen al naar Le Havre moeten vond ik het risico te groot om op dit moment door te gaan met Aprilia.

7046210.jpgAfgelopen week heb ik daarom besloten om een nieuwe KTM 450 Rally Replica aan te schaffen en daarop de  Dakar Rally te gaan rijden. Deze motor is zo goed als klaar als hij van de fabriek komt en is een replica  van de motor waarop Cyril Despres en Marc Coma rijden. Bijgaande afbeelding is de motor alleen is die van mij nog helemaal wit. Eens hard nadenken over de kleuren/striping.
Dit was natuurlijk een uitgave die niet begroot was en daarom heb ik de steun van sponsors en supporters nog harder nodig.

Dit betekent ook dat er nu onder de supporters (indien er aan de voorwaarden wordt voldaan) een KTM 450 Rally Replica  verloot gaat worden met een nieuwprijs van bijna €30.000! Kijk voor meer op de Supporters pagina.

Een ander gevolg is ook dat de Aprilia RXV 450 te koop staat. Zie: http://erikkofman.nl/index.php/nl/news/view/11

  
 

« Terug naar archiefDit nieuwsbericht is geplaatst op 09 oktober 2011.

Hoofdsponsor

  • hslogo_lvnl2.png
  • hslogo1_lvn1.png

Sponsoren

  • slgo_rallyrijder.png slgo_timo.png slogo_autodrop.png slogo_autoschade.png slogo_AVC.png slogo_ctouch.png
Word supporteren maak kans op Erik's motor!
Social:

Copyright © 2018 Erik Kofman / Alle rechten voorbehouden / Website door Vontis Internetbureau

Home / Contact